8 Μαρ 2013

Ένας Δήμαρχος από μικρός ονειρευόταν να γίνει ο Σουλεΐμάν ο Μεγαλοπρεπής....

 Ένας Δήμαρχος από μικρός ονειρευόταν να γίνει ο Σουλεΐμάν ο Μεγαλοπρεπής   , να έχει το χαρέμι του, να κόβει τα κεφάλια όσων δεν τον προσκυνούν αλλά και να κάνει γιουσουφάκια του όσους τον προσκυνούν. Ο κακομοίρης ναι κυρίες και κύριοι κακομοίρης είναι , γιατί έναν άνθρωπο που πάσχει ψυχικά εμείς αυτό που ...
πρέπει να κάνουμε είναι να του συμπαραστεκόμαστε και όχι να τον κάνουμε χειρότερα. Αλλά να είναι και αυτοί που θέλουν να γίνουν ηγεμόνες, βλέπε τον Ιμπραήμ Πασά που βέβαια αυτού στο τέλος θα του το κόψει το κεφάλι ο Ηγέτης ωχ  ο Ηγεμόνας ήθελα να γράψω, τέλος πάντων στην δική μας ιστορία έχουμε πολλούς Ιμπραήμ που είναι πολύ κοντά στον Ηγεμόνα και αντί να τους πάρει αυτός τα κεφάλια θα τον στείλουν αυτοί στα μπουντρούμια. Όσο για το χαρέμι του δικού μας Σουλεΐμάν ακούγετε πως ψάχνουν τα κορίτσια και αλλού γιατί από τον Ηγεμόνα όλο λόγια ακούνε και φως δεν βλέπουν, όσο για τους ευνούχους μόλις θα καταρρεύσει η αυτοκρατορία θα μείνουν άνεργοι γιατί ποιος θέλει ευνούχους και Ιμπραήμ στην ομάδα του;
Η ιστορία μας δεν αφορά αληθινά πρόσωπα βέβαια και νομίζω ότι είναι πλήρως αντιληπτό από όλους.
 http://www.parapolitikaargolida.gr/

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/13, 9:33 π.μ.

    Ο δικομανής και αγωγιάκας Τσαβαρής προβλέπεται να γίνει ο καινούργιος Κωσκοτάς, αν βέβαια πάρει (και δεν δώσει, γιατί παίζει κι αυτό) όλα τα λεφτά που έχει ζητήσει σαν αποζημίωση από τους:
    Υποψ.Δήμαρχο κα Ρούλα Νάννου = 60.000 ευρώ
    Πρόεδρο Δημ.Κοιν.Αιαντείου κ.Γιάννη Μπούτση = 200.000
    Κοινοτική Σύμβουλο Αιαντείου κα Μαρία Δημητριάδου = 80.000
    Εφημ.ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ (Μ.ΣΑΝΤΟΣ)= 400.000 ευρώ
    Εφημ.ΝΕΟ ΗΘΟΣ (Ηλία Βασιλείου) = 80.000
    Εφημ.ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ (Χρ.Θεοχάρης) = απείλησε αλλά κόλωσε.
    Εφημ.ΑΠΟΨΗ (Καίτη Χιώτη)= απείλησε αλλά κόλωσε.
    Εφημ.Νέα ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Μίμης Ροκίδης) = από κεί δεν παίρνει, εκεί μόνο δίνει.
    Δηλ. μέχρι τώρα 820.000 ευρώ συν άλλες 2 μηνύσεις κατά Λ.Μαστροκόλια και Μ.Σάντο, και πάει λέγοντας.
    Πώς λέγεται μωρέ αυτός που φτιάχνει τέτοια λίστα, λίσταρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/13, 9:36 π.μ.

    Απόσπασμα (copy paste) της από 17/9/2012 ανοικτής επιστολής-καταγγελίας της κας Νάννου προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες, Επίτροπο Ελ.Συνεδρίου και Εισαγγελέα Πρωτοδικών, σχετικά με την παράνομη εξόρυξη αδρανών από τον Αγγέλου και μάλιστα από αναδασωτέα περιοχή του νταμαριού Μπατσί.
    . . . . . . . . .
    "Αξιότιμε κε Αντιπεριφερειάρχα,
    Καθόσον η αδειοδότηση της λειτουργίας όπως και η έγκριση των μηχανολογικών εγκαταστάσεων του λατομείου εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Νήσων της οποίας προΐσταστε και γνωστής ούσης της έμπρακτης περιβαλλοντικής ευαισθησίας από την οποία διακατέχεστε, καλείστε να προβείτε εν πρώτοις στην άμεση σφράγιση των μηχανολογικών εγκαταστάσεων (σπαστηροτριβείου κ.α.) για όσο χρόνο η απαγόρευση εξορυκτικών εργασιών θα είναι σε ισχύ".
    .......................
    Σε λίγο θα ακουστεί ο κρότος της ...βόμβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή