27 Φεβ 2013

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ, είναι ΕΔΩ ενωμένο δυνατό!!!


Ψηφοφορία διεξήχθη και στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας την Κυριακή 24/2/2013 για την ανάδειξη των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν την οργάνωση στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος.
Ψήφισαν 195 άτομα αριθμός ρεκόρ για την εποχή που διανύουμε και την πολιτική απαξίωση που βιώνουν όλα τα κόμματα εξουσίας, πολύ δε περισσότερο το ΠΑΣΟΚ!
Στους προσελθόντες ΠΑΣΟΚΟΥΣ οργανωμένους οπαδούς έδωσε το καλό παράδειγμα και ο “ανεξάρτητος” δήμαρχος Σαλαμίνας κ Γιάννης Τσαβαρής παλιό κι οργανωμένο κομματικό στέλεχος γράφοντας στα παλιά του παπούτσια την ανεξαρτησία του!!!
Ας το ‘χουν αυτό υπ’ όψιν τους οι “δεξιόστροφοι” ήδη σύμβουλοι του πράσινου δημάρχου πολύ δε περισσότερο οι νεοφώτιστοι που προσπαθεί να τους περάσει το μήνυμα του “ανεξάρτητου” υποψηφίου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

26 Φεβ 2013

Δενδροφύτευση στην παραλία Αιαντείου


 
Πολλοί εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Περιβαλλοντικού Ομίλου Σαλαμίνας για την δενδροφύτευση της Παράλιας Αιαντείου την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης ήταν η περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση μιας από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού μας.

22 Φεβ 2013

Σαμαράς: Το Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε

Πριν 2-3 μήνες  υπήρξαν διάφορες αναφορές  για το το ακριβώς συνέβη στην Ισλανδία και για το πώς ο πρόεδρός τους έθεσε βέτο στο ΔΝΤ σχετικά με την πολιτική της αυστηρής λιτότητας και της περικοπής των συντάξεων.
Βέβαια δεν....

400 Κλήσεις στην Πυροσβεστική ....κλειστή είναι η Λεωφόρος Δημοκρατίας από την ιχθυόσκαλα έως το Κερατσίνι






Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κλείνει η Λεωφ. Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα. Παράλληλα, λόγω της συσσώρευσης υδάτων είναι κλειστή η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη και στα δύο ρεύματα (σ.σ.: για δεύτερη φορά τις τελευταίες ώρες) έως τη Χαμοστέρνας, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως από την ευρύτερη περιοχή του Χαϊδαρίου και του Αιγάλεω.

21 Φεβ 2013

Αντιδράσεις των κατοίκων του οικισμού του Αγ. Γεωργίου το 11ο θέμα του δημοτικού συμβουλίου της 15ης Φεβρουαρίου

πηγη.....http://toxovolos2.blogspot.gr/
 
Έκπληξη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του οικισμού του Αγ. Γεωργίου το 11ο θέμα του δημοτικού συμβουλίου της 15ης Φεβρουαρίου περί της εγκρίσεως της προμελέτης  περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Κατασκευή λιμένος υποστήριξης ναυταθλητικών δραστηριοτήτων στον όρμο Αγίου Γεωργίου της νήσου Σαλαμίνας».

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες έντονες είναι οι αντιδράσεις και οι διαφωνίες μεγάλου μέρους των οικιστών Αγ. Γεωργίου πρωτοστατούντος του τοπικού συλλόγου “Η πρόοδος μια κι όπως αναφέρουν άλλα υποσχέθηκε ο δήμαρχος στον σύλλογο και προσωπικά στην πρόεδρο του κα Ευθυμία Διάκου κι άλλα προγραμματίζει.


Το θέμα θα ‘χει και συνέχεια και πέραν των ορίων του δήμου Σαλαμίνας

20 Φεβ 2013

Καταγγέλλουν επίθεση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

kammenos
Με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουν ότι μέλη τους που πήραν μέρος στην πορεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης για την απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ δέχθηκαν επίθεση από τα «γνωστά ακραία στοιχεία».
“Μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που συμμετείχαν στην πορεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης για την απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, δέχθηκαν απρόκλητη εγκληματική επίθεση από τα γνωστά ακραία στοιχεία που υπονομεύουν  τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση”, αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:

Μεγάλος καραγκιόζης ο τύπος

  Eκανε τη μεγαλύτερη χοντράδα της ζωής του...


Θα ιδρώσει το αυτί της ΝΔ; ...
Είναι έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενος ο Φαήλος Κρανιδιώτης κι έχει πει πολλά και διάφορα.
Αλλά σαν αυτό που απάντησε σε...

19 Φεβ 2013

«Εκδήλωση υποστήριξης του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων»

Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και ο Δήμος Αίγινας, σε συνεργασία με τη Διεθνή Οργάνωση Βιοπολιτικής, οργάνωσαν χθες Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του ΟΛΠ, εκδήλωση υποστήριξης του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων (ΕΚΠΑΖ), με την ευκαιρία του εορτασμού 20 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του. Ως γνωστόν το ΕΚΠΑΖ λειτουργεί με επιτυχία στην Αίγινα, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις της....

Με "Alcohol is free" και πολύ "χαλαρά" η Ελλάδα πάει στη Eurovision

Πηγή: Cosmo.gr
 
Ο Αγάθωνας με τους νεαρούς Koza Mostra είναι αυτοί που τελικά θα μας εκπροσωπήσουν στην Eurovision 2013, όπως προέκυψε μια βραδιά γεμάτη μουσική στο Gazi Music Hall. To Cosmo.gr κατέγραψε πιο σημαντικά στιγμιότυπα της εκδήλωσης αλλά και τα σχόλια υπό την (άγρυπνη) ματιά των celebrities.
Οι fans του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Eurovision αλλά και οι κριτές επέλεξαν τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στη Σουηδία, σε μια βραδιά με εκπλήξεις, πολλή μουσική και εμφανίσεις που θα συζητηθούν (το Cosmo.gr που κάλυψε τον ελληνικό τελικό με live blogging θα επανέλθει με εκτενή σχολιασμό).
Η έναρξη του διαγωνισμού της Δευτέρας (18/02) ήταν άκρως εντυπωσιακή, με τη Δέσποινα Βανδή να ανεβαίνει στη σκηνή με μια ατμοσφαιρική χορογραφία που σκηνοθέτησε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Μαζί της, οι guest stars της βραδιάς, Ruslana, Alexander Rybak, Dima Bilan και Marigia.