27 Οκτ 2013

Ρούλα Νάννου: Κε Τσαβαρή, ψυχραιμία!

 
 
Η χθεσινή αναπάντεχη ανακοίνωση του κ.Τσαβαρή (σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Δημ. Συμβούλου της παράταξής του κ. Σπύρου Κουτσούκου) είναι αποκαλυπτική της νοσηρής πολιτικής νοοτροπίας και αμετροέπειας που τον διακρίνει.
Υποδηλώνει έλλειψη σεβασμού και προσπάθεια χειραγώγησης του αναφαίρετου και συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών.

8 Οκτ 2013

Η κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. με νέο Δ.Τ. δηλώνει τις προθέσεις της για της επερχόμενες δημοτικές εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η κίνησή μας εδώ και καιρό έχει δηλώσει την πρόθεσή της να συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Στα πλαίσια της απόφασης της αυτής ,στην τελευταία ανοιχτή συνέλευση της 3/10/2013 αποφασίστηκαν τα παρακάτω :
1.      Επιλέχθηκαν τρία από τα μέλη μας για να εκπροσωπούν την κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ως επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα. Είναι οι :.....

3 Οκτ 2013

Είναι πράγματι απίστευτο!



 

Με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε ότι η σύγχυση του κύριου Τραυλού δεν του επιτρέπει τη σωστή αξιολόγηση των πραγμάτων όσον αφορά το Δήμο Σαλαμίνας.

Αφού επισημάνουμε ότι λειτουργούμε στα πιο δύσκολα χρόνια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και για την πατρίδα γενικότερα και κυρίως ότι δεν βρήκαμε κανένα έργο υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ από τους Δημάρχους της προηγούμενης περιόδου (Σπύρο Σοφρά και Μάριο Τραυλό),  ενώ παράλληλα κληρονομήσαμε ένα εξωπραγματικό για τα δεδομένα του Δήμου μας χρέος (43.000.000 ευρώ) εν τέλει μπορέσαμε και βάλαμε το Δήμο  σε μια νέα τροχιά....