26 Ιαν 2014

Σκηνές απείρου κάλους στην κοπή πίτας της Δημ. Τοπ. Κοινότητας Αμπελακίων με την Δέσπω ,παρουσία του Δημάρχου που καμάρωνε ! !




Σκηνές απείρου κάλους ζήσαμε σήμερα το πρωΐ στην κοπή της πίτας της Δημ. Τοπ. Κοινότητας Αμπελακίων παρουσία του Δημάρχου όταν οι εκλεγμένοι της «πλειοψηφίας», αντιδήμαρχος κ Πέτρος Παπαθεοχάρης και η πρόεδρος της Κοινότητας κα Δέσποινα Κιαβουράκη αντί ευχών, «έπλεξαν» το εγκώμιο του δημάρχου και μάλιστα....
απαξιώνοντας εμφανώς την αντιπολίτευση.
Η πρόεδρος της Κοινότητας μάλιστα, το ευχολόγιο της ως κακή μαθήτρια το διάβαζε από «σκονάκι» κι ίσως για πρώτη φορά, γιατί ούτε αυτό δεν μπόρεσε να κάνει με επιτυχία! Μικρή είναι θα μάθει στην πορεία, από την θέση της αντιπολίτευσης πλέον από τον Μάη και μετά, θα έχει μπροστά της τουλάχιστον πέντε χρόνια  για εκπαίδευση και πρόβες.
Φαίνεται πως τα καθημερινά μηνύματα της κατρακύλας της πάλαι ποτέ «πλειοψηφίας» του κ Τσαβαρή τους οδηγούν σε νευρικό κλονισμό και χάνουν ακόμα και τα λόγια τους.
Ευτυχώς, τέσσερις – πέντε μήνες έμειναν.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/1/14, 11:56 μ.μ.

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ....ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ,ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ DEAL ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ?ΠΙΣΩ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ.ΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΤΕΝ-ΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ!ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/14, 12:15 μ.μ.

    Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΛΟΣΤΟΜΟΣ ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ; ΕΚΑΝΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ;
    ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ ΛΟΣΤΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/14, 3:55 μ.μ.

    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ .ΑΧΡΗΣΤΕΣΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ Ε ΟΧΙ ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΟΝΕΣ .ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ,ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/14, 4:02 μ.μ.

    ΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΑΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο Ι ΔΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ; .ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ;ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΝΑΦΙ.ΣΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/3/14, 2:07 μ.μ.

    Afhste re paidia ton anthrwpo to epikentro ths syzhthshs einai h DEPPY mas,axiologh episthmomas stis p----kai axiologos anthrwpos kai oikogeneiarxhs (ta kerata tou anthrwpou exoun ginei tris fores san to tarando)kanei kai mathimata kata oikon

    ΑπάντησηΔιαγραφή