6 Δεκ 2014

Για την αποκατάσταση της αλήθειας για τους «κυκΛους» στα σελήνια

  Αναφορικά με την ανάρτηση που σχετίζεται με τους ….« κύκΛους », έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1. Η αίθουσα στην οποία αναφέρονται είχε μισθωθεί από το πρ. Δήμο Αμπελακίων για στέγαση του Αθλητικού του Οργανισμού...                        Με τη συγχώνευση των 2 δήμων του νησιού και την στέγαση του αντίστοιχου νέο-ιδρυθέντος ΝΠΔΔ Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π στο Δημοτικό Κατάστημα Αμπελακίων, ο σκοπός για τον οποίον είχε μισθωθεί η αίθουσα, εξέλιπε.                     Κατά συνέπεια η μίσθωση θα έπρεπε να είχε λυθεί από το 2011.             Παρά ταύτα, η μίσθωση διατηρήθηκε για άγνωστους λόγους, και κατά πως φαίνεται, ελλείψει επίσημου εγγράφου παραχώρησης της χρήσης από το Δήμο, η αίθουσα ‘καταλήφθηκε’ αυθαίρετα και φυσικά παράνομα από μία συμπαθή ομάδα πολιτών για την άσκηση των δραστηριοτήτων της.           Το μίσθωμα και τα λειτουργικά έξοδα βάραιναν, φυσικά, το Δήμο.                                                           

2. Στα πλαίσια της πολυμέτωπης προσπάθειας για νοικοκύρεμα και συγκράτηση της οικονομικής αιμορραγίας του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ κατ΄εφαρμογή του άρθ.5 του Συμφωνητικού Μίσθωσης, να ενημερώσει τον εκμισθωτή κ. Ευστρ. Γεωργαντίδη ότι επιθυμεί να λύσει τη μίσθωση και να αποχωρήσει του μισθίου ύστερα από ένα 3μηνο, όπως προέβλεπε το Συμφωνητικό.

3. Μετά την απόφαση του ΔΣ και συγκεκριμένα χθες 4/12/2014 ο εκμισθωτής με έγγραφο αίτημα του, δήλωσε ότι συμφωνεί με την απόφαση του ΔΣ για λύση της μίσθωσης, αιτούμενος μάλιστα την άμεση παράδοση του μισθίου. Κατόπιν αυτού, η Δήμαρχος Σαλαμίνας σε εφαρμογή της ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του ΔΣ, ενημέρωσε τον επιδείξαντα έντονο ενδιαφέρον για το θέμα κ. Δημ. Κιούκα για την ανάγκη έγκαιρης εκκένωσης του μισθίου, ώστε τούτο να παραδοθεί στον αιτούντα την άμεση παράδοση κ.Ευστρ. Γεωργαντίδη την Δευτέρα 8/12/2014.

4. Για την ομαλή συνέχιση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων των   « κύκΛων »,  η Δήμαρχος κα Ισιδώρα Νάννου προθυμοποιήθηκε να επιτρέψει την άσκηση των σε χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Σεληνίων, αλλά τούτο δεν έτυχε θετικής ανταπόκρισης εκ μέρους των.

                                                                                  Σαλαμίνα 5/12/2014

                                                                       Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/12/14, 11:11 π.μ.

    Ωραίοι αυτοί !!!
    Βρήκανε την αίθουσα άδεια και μπουκάρανε μέσα. Είναι αυτό που λένε ¨είδα φως και μπήκα".
    Και πληρώναμε εμείς τόσα χρόνια για να διασκεδάζουν αυτοί;
    Ρε ξεφτίλα τσαβαρή, γιαυτό κατάντησες το Δήμο μπουρδέλο, τέτοια έκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/14, 1:21 μ.μ.

    Στους κυκλους απασχολουνται κατα κυριο λογο παιδια που λογω της φτωχειας ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ απο καθε αλλη δραστηριοτητα.Κυρια δημαρχε αντι να αγκαλιασετε αυτη την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ και μοο προσπαθεια..μας πετατε στον δρομο Ψευδεστε!!! Δεν προτεινατε αλλη αιθουσα..Προσωπικα σας ψηφισα και καταριεμαι την ωρα και τη στιγμη που το εκανα!ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή